Marketingplan

Average: 3.8 (172 votes)

Via deze pagina is het mogelijk om gratis informatie op te zoeken voor het schrijven van een marketingplan. Daarnaast bieden wij ook het boek "Handleiding Marketingplan" met hierin meer uitleg en een praktische handleiding voor het schrijven van een marketingplan.

Marketingplan

Via deze site proberen wij een goede basis te bieden voor het schrijven van een marketingplan. Dit doen wij middels de verschillende gratis artikelen in de kennisbank en het boek "Handleiding Marketingplan"(ISBN 978-94-90886-01-1).  

Een marketingplan is een rapport waarin de commerciële inspanningen van een organisatie worden weergegeven. Het rapport is op intern en extern onderzoek gebaseerd waarna strategische, tactische en operationele keuzes volgen. Door de interne en externe omgeving als basis te gebruiken voor de strategie kan op een goede manier ingespeeld worden op de kansen, bedreigingen, sterke en zwakke punten van een organisatie.

Marketingplan artikelen 

Wij hebben verschillende artikelen geschreven om informatie te geven over het marketingplan. Klik op de links voor meer informatie.

Marketingplan uitbesteden? Neem contact met ons op!

 
1 Start 2 Complete

Over de auteur

Edwin Muilwijk

http://linkedin.com/in/edwinmuilwijk https://twitter.com/EdwinMuilwijk